[URBACT razpis]: Mreže za prenos inovacij

URBACT je objavil razpis za mreže za prenos inovacij. Prijave so mogoče do 20. marca 2024. Nacionalna URBACT točka 25. januarja 2024 ob 9. uri organizira spletni informativni dan.

Od 10. januarja do 20. marca 2024 je odprt razpis za mreže za prenos inovacij (Innovation transfer networks − ITN). Cilj teh mrež je prenos inovacij, ki so bile financirani v okviru pobude UIA − Urban innovative actions, v druga mesta v EU, Norveški, Švici, Albaniji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Severni Makedoniji in Srbiji.

Mesta, ki so med letoma 2016 in 2023 prejela sredstva UIA (Urban Innovative Actions), bodo delovala kot vodilni partnerji mrež. Partnerska mesta bodo imela možnost inovacijo, ki jo je vodilni partner razvil v okviru UIA, prenesti v svoje okolje.

Sodelujete lahko na primer s Tilburgom, Verono, Dunajem in Aveirom. Vsi vodilni partnerji in njihove inovativne prakse so objavljeni na orodju Partner Search Tool. V dveh letih boste bolje spoznali njihovo prakso in jo imeli možnost preizkusiti s pilotnim projektom. V tem času boste oblikovali tudi naložbeni načrt za implementacijo inovacije v vašem mestu oziroma občini.

Vse informacije v zvezi z razpisom najdete tukaj.

INFO DAN

Info dan, posvečen mrežam za prenos inovacij, je kontaktna točka za Slovenijo organizirala 25. januarja 2024 na spletu. Predstavitev si lahko ogledate tukaj. Predstavitev Evropske pobude za mesta pa tukaj.

Za vsa vprašanja vam je ekipa nacionalne URBACT točke z veseljem na voljo na urbact@ipop.si ali po telefonu 041880165 (Petra Očkerl).

 

Write a response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri