Obiščite prenovljeno spletno stran mesta.si

Predstavljamo vam prenovljeno spletno stran mesta.si. Na spletni strani so zbrane vse aktualne informacije evropskih programov na temo urbane politike, kot so URBACT, Evropska pobuda za mesta (EUI) in ESPON ter aktualno v zvezi z Urbano agendo za EU. Ob tem lahko na spletni strani najdete tudi novice o delu Direktorata za graditev in prostor Ministrstva za naravne vire in prostor na področju urbanega razvoja in projektnih partnerjev IPoP – Inštituta za politike prostora ter Skupnosti občin Slovenije.

Prenovljena spletna stran je uporabnikom bolj prijazna in bolj pregledna. Njen namen je na enem mestu in v slovenščini zbrati novice, ki so bile do zdaj razkropljene po različnih spletnih platformah.

Na spletni strani je objavljen tudi nabor gradiv, ki lahko koristijo občinam in drugim akterjem na področju urbane politike. Gre za različne strateške dokumente za urbani razvoj, kot tudi za smernice in priročnike s različnih področij urbanih politik. Nabor bomo sproti dopolnjevali.

Če želite biti na tekočem z novicami, razpisi in dogodki, vabljeni, da se prijavite na novičnik mesta.si! S prijavo boste v svoj e-poštni nabiralnik vsak mesec prejeli povezetek novih objav na spletni strani. Na novičnik se lahko prijavite na spletni strani (desno).

Vabljeni k ogledu spletne strani in prijavi na novičnik: https://mesta.si/

Spletna stran mesta.si je del projekta Podpora izvajanju prostorske in urbane politike ter programa URBACT, ki ga po naročilu Ministrstva za naravne vire in prostor izvajata IPoP – Inštitut za politike prostora in Skupnost občin Slovenije. Na spletni strani mesta.si izražena stališča ne predstavljajo nujno uradnih stališč Ministrstva za naravne vire in prostor.

Foto: Daniel J. Schwarz / Unsplash
Write a response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri