Nova spletna stran Mreže za prostor

Zaživela je nova spletna stran Mreže za prostor, katere koordinator je IPoP – Inštitut za politike prostora. S spremembo načina delovanja mreže in izvajanjem aktivnosti Podnebnega programa smo se odločil, da stran posodobimo, jo naredimo vizualno bolj privlačno in pregledno, naša gradiva pa lažje dostopna.

Na novi spletni strani lahko najdete vse informacije o mreži, njenem poslanstvu, članih in aktivnostih, ki jih izvajamo v okviru Podnebnega programa. Pod Aktualno lahko prelistate med članki, spremljate objave dogodkov in pozive, s katerimi vabimo članice in širšo javnost k sodelovanju.

Posebno pozornost smo na spletni strani namenili Podnebnim akcijam. Tako smo poimenovali projekte članic, ki z malimi koraki lahko dosegajo velike spremembe. Ti projekti so predstavljeni na Idejnem zajtrku, o njih pa glasujejo sočlanice mreže. Vabljeni, da preverite, kateri projekti so bili uspešno izvedeni v prejšnjem letu in kateri potekajo v letošnjem.

Pod Gradiva boste na spletni strani našli naslednje:

Na spletni strani najdete tudi uporabne poveze do spletni strani, ki se vsebinsko navezujejo na naše delo (Zagovorniki okolja) in s spletnimi stranmi mrež, s katerimi sodelujemo (Plan B za Slovenijo in Koalicija za trajnostno prometno politiko – stran je v delu).

Če vam še ni uspelo, vas vabimo, da na dnu spletne strani vnesete svoj e-mail naslov in se naročite na Podnebni novičnik, ki ga izdajamo mesečno skupaj z mrežo Plan B za Slovenijo. Tako boste prejeli novice o aktivnostih mrež in njunih članic.

Write a response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri