IPoP spet zaposluje!

Ste predani trajnostnemu urejanju prostora? Vas zanima spodbujanje hoje in kolesarjenja? Verjamete v participacijo pri urejanju prostora? Lepo, ampak tokrat iščemo vodjo pisarne!

Na IPoP iščemo novega sodelavca ali sodelavko za polni delovni čas, ki ima izkušnje z vodenjem finančnega poslovanja in administracijo, z organizacijo dela, in ji/mu učenje novih veščin in reševanje problemov predstavljata izziv.

Za kakšno delo gre?

  • vodenje finančnega poslovanja in administracije inštituta,
  • sodelovanje pri koordinaciji dela in organizaciji poslovanja inštituta,
  • sodelovanje pri upravljanju, finančnem vodenju in poročanju pri projektih,
  • sodelovanje pri komunikacijskih aktivnostih.

Iščemo sodelavca ali sodelavko, ki:

  • je organiziran/a, odgovoren/na, natančen/na, zanesljiv/a, samostojen/na,
  • se dobro obnese pri delu v skupini, v časovni stiski, v nepredvidljivih okoliščinah,
  • rešuje probleme.

IPoP – Inštitut za politike prostora deluje kot nevladna, raziskovalna in svetovalna organizacija v Ljubljani. S sodelovanjem in povezovanjem akterjev podpiramo skupnosti pri trajnostnem urejanju prostora.

Če so vam blizu vrednote in stališča, ki jih zastopamo (več o njih na https://ipop.si/o-institutu/kako-delamo/), če se najdete v opisu iskanih lastnosti in vam je opisano delo pisano na kožo, potem se nam oglasite preko tega obrazca, vaš življenjepis pa nam prosimo pošljite na elektronski naslov ipop.ljubljana@gmail.com do ponedeljka, 12. avgusta 2019.

Predvidoma v drugem ali tretjem tednu avgusta 2019 bomo s kandidati v ožjem izboru opravili še ustne razgovore. Zaposlitev se začne s 6 mesečnim poskusnim delom, nato pa se s kandidatom sklene 18 mesečna pogodba za polni delovni čas in z možnostjo podaljšanja.

Foto: Johannes Hloch

Posodobitve objave: rok je bil podaljšan iz 6. do 12. avgusta 2019.

Write a response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri