Sodelovanje z lastniki v Krajinskem parku Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib

Projekt je namenjen zagonu sodelovanja z lastniki pri upravljanju Krajinskega parka Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib (KP TRŠh), Ljubljana, Slovenija.

Cilj projekta je podpreti razvoj učinkovitega sodelovanja med KP TRŠh in lastniki zemljišč v zavarovanem območju pri upravljanju z ureditivijo evidence lastnikov, prepoznavo aktualnih problemov v odnosih med lastniki in upravljavcem in zagonom informiranja lastnikov o pogojih upravljanja, k iizivraj oiz odloka o zavarovanju. Dodatni cilj projekta je vzpostaviti pogoje za kakovostno in produktivno komuniciranje upravljanja ter izboljšati sodelovanje med akterji, ki delujejo na območju krajinskega parka, civilno družbo in prebivalci.

IPoP kot podizvajalec v projektu sodeluje s svetovalnimi in analitičnimi prispeveki na temo komuniciranja z akterji in lastnik ter pri izvajanju aktivnosti za zagon sodelovanja z lastniki gozda, med drugim izvede seminar o sodelovanju in komuniciranju za sodelavce parka, pripravi procesni načrt vključevanja lastnikov, prirpavi in analizira anketo za lastnike gozda, sodeluje pri pripravi in izvedbi prvega zbora lastnikov gozda.

 

Trajanje: 5/2018 – 2/2019

Write a response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri