Objavljen je zadnji URBACT razpis za akcijska omrežja!

Ne zamudite priložnosti za sodelovanje z drugimi mesti in občinami iz vse Evrope, izmenjavo z lokalnimi deležniki in preizkušanje novih rešitev v svojem mestu.

Kaj lahko pričakujete?

Program URBACT je objavil razpis, s katerim išče do 23 novih akcijskih omrežij (action-planning networks). V akcijskih omrežjih evropska mesta iščejo rešitve za pogoste urbane izzive. Omrežja združujejo do 10 partnerjev iz različnih evropskih držav, ki izmenjujejo izkušnje in se učijo eno od drugega. Partnerji bodo razvili celostne akcijske načrte (integrated action plans) in bodo lahko nekaj manjših rešitev preizkusili v svojih mestih. Vse to bodo partnerji dosegli s povezovanjem lokalnih deležnikov in sodelovanjem v mednarodnem partnerstvu.

Sodelovanje v URBACT partnerstvu je vznemirljivo potovanje odkrivanja, izmenjave in preizkušanja, ki bo opolnomočilo deležnike v mestu, spremenilo način dela v vašem mestu in imelo dejanski vpliv na lokalni ravni. To omogoča preizkušena URBACT metoda izmenjave in učenja z orodji, ki so prilagojena vašim potrebam in podpirajo strokovnjake in praktike.

Kje lahko izveste več?

 • Udeležite se info dni, ki jih Nacionalne URBACT točke organizirajo v vseh državah EU.
  Slovenski URBACT INFO DAN bo potekal 24. januarja 2019 v Mariboru. Več na tej povezavi.

Seznam vseh info dni je tukaj. Več podrobnih informacij tudi v koledarju.

 • Pridružite se webinarjem, ki jih organizira sekretariat, kjer boste dobili odgovore na vsa vaša vprašanja:
  • 11. januar 2019, 11.00 CET: General presentation of the call (register here)
  • 7. februar 2019, 14.00 CET: Focus on… Building the partnership (join the meeting here)
  • 7. marec 2019, 14.00 CET: Focus on… Phase 1 activities (join the meeting here)
  • 4. april 2019, 14.00 CET: Focus on… Developing your budget and submitting your application form (join the meeting here)
  • 11. april 2019, 14.00 CET: Last chance troubleshooting – especially in relation to SYNERGIE-CTE online application platform (join the meeting here).

Posnetki webinarjev bodo na voljo na tej spletni strani.

Z vsemi vprašanji se lahko obrnete tudi neposredno na sekretariat na apn@urbact.eu. Pri oblikovanju projektne ideje in iskanju partnerjev pa vas lahko podpre tudi Nacionalna URBACT točka na urbact@ipop.si.

Kako se prijavite?

 1. Natančno preberite Terms of Reference in Guide for Applicants ter vse druge dokumente, ki jih najdete v razdelku Uporabni dokumenti spodaj.
 2. Objavite svojo projektno idejo na platformi za iskanje partnerjev Partner Search Tool in tako izboljšajte njeno vidnost ter poiščite ustrezne partnerje.

Rok za prijave je 17. april 2019, 15.00 CET.

Koga lahko kontaktirate?

Z vsemi vprašanji se lahko obrnete neposredno na sekretariat na apn@urbact.eu. Pri oblikovanju projektne ideje in iskanju partnerjev pa vas lahko podpre tudi Nacionalna URBACT točka na urbact@ipop.si.

Uporabni dokumenti

Sekretariat URBACT se veseli vaših projektnih predlogov, s katerimi boste skupaj prispevali k boljšim evropskim mestom.

Več informacij v angleščini na tej povezavi.
Vse o programu URBACT v Sloveniji tukaj.
Write a response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri