Problemska konferenca na področju prostorskega razvoja

06. 03. 2017

Problemska konferenca, 14.3.2017, ob 9. uri, Austria Trend Hotel, Ljubljana

Jutri, 14.3.2017, bo v Ljubljani potekala problemska konferenca na področju prostorskega razvoja, na kateri bo predstavljen tudi URBACT razpis za dobre prakse.

Skupnost občin Slovenije se že nekaj časa intenzivno posveča usklajevanju prostorske zakonodaje, t. i. trojčka zakonodaje oziroma predlogu Zakona o urejanju prostora, Gradbenega zakona in Zakona o pooblaščenih arhitektih in inženirjih, ki se bo po novem imenoval Zakon o arhitekturni in inženirski dejavnosti, zato je pristopila k organizaciji problemske konference na področju prostorskega razvoja, ki bo potekala v torek, 14.3.2017,  s pričetkom ob 9.00 uri v prostorih Austria Trend Hotela Ljubljana, Dunajska 154, dvorana Horus.

Ker Ministrstvo za okolje in prostor pripravlja zadnje verzije zakonodajnih predlogov pred vladno obravnavo, smo se z resornim ministrstvom dogovorili, da se nam bo na posvetu pridružila tudi ministrica za okolje in prostor, Irena Majcen.

V okviru konference bo predstavljen tudi aktualni razpis programa URBACT.

Več …

DODAJ SVOJ KOMENTAR: Prosimo izpolnite vsa polja. Na vaš e-mail vam bomo poslali potrdilo o objavi vašega komentarja. Vaš e-mail javno ne bo objavljen.