Dogodek: Evropski viri financiranja za mesta

26. 02. 2016

Posvet o potrebah mest

Vabimo vas na predstavitev različnih možnosti financiranja za mesta, ki bo 24. marca 2016 v Poligonu v Ljubljani. Predstavili bomo različne evropske instrumente in programe. Izvedeli boste, pri katerem lahko pridobite financiranje glede na vrsto projekta, ki ga želite izvajati, in kam se lahko obrnete po pomoč. Med drugim bomo predstavili tudi nov razpis programa URBACT, ki spodbuja izmenjavo znanja in izkušenj med evropskimi mesti. Tokratni razpis bo osredotočen na uresničevanje strateških dokumentov in akcijskih načrtov v praksi.

V drugem delu bo organiziran posvet, ki je namenjen dialogu med mesti in ministrstvom in s katerim bi radi ugotovili, kaj so glavne potrebe in izzivi slovenskih mest danes. Izhodišča posveta bodo služila načrtovanju programa delavnic in posvetov, ki jih bomo organizirali v tem in prihodnjem letu.
Dogodek je namenjen mestom in drugim zainteresiranim deležnikom, ki se ukvarjajo z urbanim razvojem.

Udeležba je brezplačna, prijave pa so obvezne. Prijavnice sprejema sekretariat SOS, prosimo, da jih pošljete do 22. marca 2016 po faksu: 02 234 15 03 ali po e-pošti na metka.lasic@skupnostobcin.si. Prijavnica.

Posvet podpira Ministrstvo za okolje in prostor v okviru projekta »Podpora izvajanju urbane politike in programa URBACT«, ki ga v partnerstvu izvajata Inštitut za politike prostora in Skupnost občin Slovenije. Več …

PROGRAM

Urbact-Flyer-SL-160315-1

 

komentarji (2)

  1. Želite vedeti več o prihajajočem razpisu URBACT? « Inštitut za politike prostora, 01/03/2016 09:36

    […] Če se dogodka v Bruslju ne morete udeležiti, lahko več o novem razpisu izveste tudi na našem dogodku Evropski viri financiranja za mesta, ki bo 24. marca 2016 v Ljubljani. Več … […]

  2. Agencija-AVE | URBACT III: Najava razpisa v letu 2016, 11/03/2016 12:38

    […]  Na dogodek se lahko prijavite TUKAJ  […]

DODAJ SVOJ KOMENTAR: Prosimo izpolnite vsa polja. Na vaš e-mail vam bomo poslali potrdilo o objavi vašega komentarja. Vaš e-mail javno ne bo objavljen.