Podari svojih #nulapet IPoP

IPoP je leta 2014 s strani Ministrstva za okolje in prostor pridobil status nevladne organizacije na področju varstva okolja, ki deluje v javnem interesu. Formalno priznanje naših večletnih prizadevanj za trajnostni razvoj, predvsem v povezavi z urejanjem prostora, nam med drugim omogoča tudi pridobitev donacije 0,5% dohodnine.

Če podpirate naša prizadevanja za boljše razumevanje politik prostora, vlog, interesov in ravnanj različnih akterjev pri prostorskem in urbanem razvoju ter za javne politike, ki zagotavljajo mesta in naselja, v katerih imajo vsi ljudje enake pravice in možnosti, vas vabimo, da nam namenite del dohodnine.

Za kaj gre?

0,5 % odstotka vaše dohodnine lahko pustite v državnem proračunu ali pa jih podarite izbrani organizaciji, ki deluje v javnem interesu. Zato je donacija za vas brezplačna. Z donacijo pa boste omogočili, da bodo nevladne organizacije prispevale h kakovosti bivanja v naši družbi.

Kako podarim?

Svoj del dohodnine lahko podarite na več načinov:

– Izpolnite obrazec na spletni strani eDavki.

ali

– V obrazec na prvi strani ipop.si vpišite svoje podatke (naši podatki so že vneseni), ga natisnite in odnesite ali pošljite na finančni urad.

ali

– Natisnite obrazec, ga ročno izpolnite, nato odnesite ali pošljite na finančni urad.

Več o tem, kako in komu podarite del dohodnine tukaj.

Hvala za vašo podporo!

Foto: Luka Vidic

Write a response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri