Dovolj za vse

Na delavnico Dovolj za vse v torek, 15. novembra 2016, ob 17. uri Focus, IPoP, Umanotera in PiC v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica v okviru projekta Skupnostno upravljanje z življenjskimi viri vabimo prebivalce soseske ob Cankarjevi in Gradnikovi ulici, lokalne nevladne organizacije ter drugo zainteresirano javnost in deležnike.

Na delavnici bomo po metodi »Svetovna kavarna« skupaj razmišljali o projektnih predlogih in o načinih, s katerimi bi lahko zainteresirani in občina skupaj izboljšali kakovost življenja v soseski in učinkovito povezali lokalno skupnost. Delo bo organizirano okrog šestih projektnih omizij, na katerih bodo udeleženci razpravljali o rešitvah ter tako prispevali k razvoju projektnih predlogov. Delavnica bo priložnost za spoznavanje in izmenjavo mnenj ter za aktivno oblikovanje predlogov.

Pridružite se nam!

Udeležba na delavnici je brezplačna. Zaradi organizacijskih potreb udeležence prosimo, da se na delavnico prijavijo tukaj: https://goo.gl/lrTgJK. Dodatne informacije pri Tomislavu Tkalcu na 01 515 40 80, tomi@focus.si in na spletni strani www.dovoljzavse.si.

VABILO

Facebook dogodek

Write a response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri