2. delavnica projektnih idej – ozelenjevanje in upravljanje zelenih površin

IPoP in Skupnost občin Slovenije pripravljamo 2. delavnico za pripravo projektnih predlogov za razpis URBACT.

Delavnica bo potekala na Jesenicah, v četrtek 2. junija 2016, v Kolperni na Stari Savi, Fužinska 2, (dvorana v zgornji etaži) z začetkom ob 10. uri in bo trajala predvidoma do 13. ure.

Na posvetu o potrebah mest smo skupaj identificirali razvojne potrebe mest, ki jih bomo na delavnicah vsebinsko razdelali ter oblikovali projektne ideje, primerne za prijavo na razpis URBACT ali drug relevanten razpis.

Na drugi delavnici bomo poskušali oblikovati projektne predloge na temo ozelenjevanja in upravljanja zelenih površin. Aktualne trende in izzive na tem področju bo predstavila krajinska arhitektka in urbanistka mag. Maja Simoneti.

Kot izhodišče za pripravo projektnih predlogov se bomo podrobneje seznanili s programom URBACT in različnimi vrstami projektov, ki se izvajajo v okviru tega evropskega programa. Spoznali bomo pogoje za prijavo na aktualni razpis za implementacijska omrežja in postopek prijave. Tukaj najdete vse, kar morate vedeti, če se nameravate prijaviti na aktualni URBACT razpis.

Več …

PROGRAM IN PRIJAVA

Logo-URBACT-CMJN-Baseline

Write a response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri