Dogodek: Evropski viri financiranja za mesta

Vabimo vas na predstavitev različnih možnosti financiranja za mesta, ki bo 24. marca 2016 v Poligonu v Ljubljani. Predstavili bomo različne evropske instrumente in programe. Izvedeli boste, pri katerem lahko pridobite financiranje glede na vrsto projekta, ki ga želite izvajati, in kam se lahko obrnete po pomoč. Med drugim bomo predstavili tudi nov razpis programa URBACT, ki spodbuja izmenjavo znanja in izkušenj med evropskimi mesti. Tokratni razpis bo osredotočen na uresničevanje strateških dokumentov in akcijskih načrtov v praksi.

V drugem delu bo organiziran posvet, ki je namenjen dialogu med mesti in ministrstvom in s katerim bi radi ugotovili, kaj so glavne potrebe in izzivi slovenskih mest danes. Izhodišča posveta bodo služila načrtovanju programa delavnic in posvetov, ki jih bomo organizirali v tem in prihodnjem letu.
Dogodek je namenjen mestom in drugim zainteresiranim deležnikom, ki se ukvarjajo z urbanim razvojem.

Udeležba je brezplačna, prijave pa so obvezne. Prijavnice sprejema sekretariat SOS, prosimo, da jih pošljete do 22. marca 2016 po faksu: 02 234 15 03 ali po e-pošti na metka.lasic@skupnostobcin.si. Prijavnica.

Posvet podpira Ministrstvo za okolje in prostor v okviru projekta »Podpora izvajanju urbane politike in programa URBACT«, ki ga v partnerstvu izvajata Inštitut za politike prostora in Skupnost občin Slovenije. Več …

PROGRAM

Urbact-Flyer-SL-160315-1

 

2 comments

Write a response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri