Želite vedeti več o prihajajočem razpisu URBACT?

 

Pridružite se nam 23. marca 2016 v Bruslju!

22. marca 2016 bo URBACT objavil nov razpis, tokrat za oblikovanje izvajalskih omrežij (implementation networks). Partnerji v teh omrežjih si bodo pomagali pri izvajanju svojih celostnih urbanih strategij in akcijskih načrtov. Izmenjevali si bodo izkušnje in dobre prakse v zvezi z izvajanjem sprejetih strategij in načrtov ter jih poskušali izboljšati.

Podrobnejše informacije o razpisu bo mogoče dobiti 23. marca 2016 v Bruslju med 15.00 in 18.30 v konferenčnem centru Albert Borschette.

Dogodek bo odprl Mikel Landabaso z Generalnega direktorata za regionalno in urbano politiko, zaključni govor pa bo imel Sébastien Jallet, vodja organa upravljanja za program URBACT. Udeleženci bodo dobili vse potrebne informacije o upravičencih razpisa, kako se prijaviti in kako vzpostaviti stik z drugimi mesti, zainteresiranimi za razpis.

Zadnji del dogodka bo pogostitev, med katero bodo sodelavci URBACT sekretariata na voljo za dodatna vprašanja.

Prijavite se tukaj! Program je dostopen tukaj.

Če se dogodka v Bruslju ne morete udeležiti, lahko več o novem razpisu izveste tudi na našem dogodku Evropski viri financiranja za mesta, ki bo 24. marca 2016 v Ljubljani. Več …

2 comments

  1. Pozdravljeni,
    se boste srečanja vi morda udeležili, in informacije nato širili, ali bi se to morala vsaka organizacija sama udeležiti, če želi še kdaj sodelovati?

    Hvala za odgovor, pozdrav,
    Tanja

Write a response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri