Uvodno srečanje organizatorjev urbanih sprehodov Jane’s Walk 2016

Spet se bliža pomlad in z njo tudi Urbani sprehodi Jane’s Walk! Letošnji so dvojno jubilejni: gre za 10. izdajo globalne akcije Jane’s Walk in za 100. obletnico rojstva Jane Jacobs.

Da bi se pravočasno pripravili na sprehode pripravljamo uvodno srečanje organizatorjev sprehodov. Dobili se bomo v petek, 4. marca 2016, ob 14:30 v prostorih IPoP na Tržaški 2 v Ljubljani. Pogovorili bi se o praktičnih vprašanjih organizacije sprehodov, izmenjali bi izkušnje z lanskimi sprehodi ter prenesli nasvete morebitnim novim organizatorjem.

Sprehodi bodo tudi letos del globalne akcije Jane’s Walk, v okviru katere vsako leto prvi konec tedna v maju potekajo sprehodi v številnih mestih po svetu, in ki bo letos potekala 6., 7. in 8. maja 2016. Za vzpodbudo napotki kanadskih organizatorjev kako se lotiti vodenja sprehodov: http://www.janeswalk.org/information/lead-walk/

Če veste še za koga, ki ga zanima organizacija sprehodov, mu prosim posredujte vabilo!

Lepo prosimo, da sporočite, če se boste srečanja uspeli udeležiti, s klikom na prijavo tu do petka, 4. marca 2016 do 9h zjutraj. Radi bi namreč vedeli, ali bo naš prostor dovolj velik za srečanje.

1 comment

Write a response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri