My Generation at Work vabi na zaključno konferenco

Sodelujte na zaključni konferenci projekta My Generation at Work! Projektni partnerji – eden od njih je tudi Maribor – vas 4. marca 2015 vabijo na enodnevno konferenco v Rotterdam, kjer bodo predstavili rezultate svojega skupnega dela.

URBACT bo kmalu objavil razpise za nova partnerska omrežja, ki naj bi se zagnala poleti. Trenutni projekti se tako počasi zaključujejo, partnerska mesta pa predstavljajo svoje ugotovitve, iz katerih se lahko veliko naučijo tudi druga mesta, ki niso neposredno vključena v Urbactove projekte.

Na zaključni konferenci projekta My Generation at Work bodo sodelujoči partnerji na zabaven in interaktiven način predstavili, kakšne načine za spodbujanje zaposlovanja mladih so v zadnjih letih razvili s skupnimi močmi. Pripravili so raznovrstne dejavnosti, kot sta interaktivno igrišče in učna kavarna, s pomočjo katerih bo lažje razumeti rezultate projekta.

My Generation at Work je omrežje 12 mest. Vodilni partner projekta je Rotterdam, sodelujejo pa še Antwerpen, Braga, Gdansk, Glasgow, Maribor, Riga, Solun, Tampere, Torino, Valencia in Varšava. Glavni cilj projekta je spodbujanje zaposljivosti mladih na spreminjajočem se trgu delovne sile, s posebnim poudarkom na razvoju podjetniških spretnosti, znanj, veščin, pristopov in pogledov.

Več informacij o dogodku tukaj.

Več:

My Generation At Work v Mariboru

Kako izboljšati pogoje zaposlovanja mladih v Mariboru?

V Rigi spodbujajo socialno podjetništvo

URBACT bo podpiral Evropsko prestolnico mladih Maribor 2013

Write a response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri