Javna razprava o poplavah

Društvo vodarjev Slovenije in vabi na javno razpravo o poplavah in upravljanju z vodo, ki bo v četrtek 20.11.2014 ob 15.30 uri v Ljubljani, v konferenčni sobi gostišča “Livada” (Hladnikova 15).

Namen razprave je interdisciplinarno problematizirati spopadanje s poplavami in ponuditi priložnost za javno izmenjavo mnenj, stališč in razmislekov. Pojav poplav v urejanju prostora spremljamo z velikim zanimanjem, saj med drugim razkrivajo tudi težave na katere opozarjamo prostorski načrtovalci in drugi udeleženci v sistemu prostorskega načrtovanja in graditve.

Društvo razpravo organizira v sodelovanju z društvi: Slovensko društvo za zaščito voda (SDZV), Slovensko društvo za velike pregrade (SLOCOLD), Društvo slovenski komite mednarodnega združenja hidrogeologov – IAH (SKIAH), Slovensko meteorološko društvo (SMD), Slovensko sociološko društvo in Slovensko politološko društvo (SPOD). Organizacijo razprave podpira tudi skupina Odgovorno do prostora!.

V razpravi bo možno sodelovati po predhodni napovedi sodelovanja, ki je možna elektronsko, ali na licu mesta pred začetkom razprave.

Vabilo (pdf)

Write a response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri