Brezplačne delavnice v okviru projekta Meta dekleta!

V okviru projekta Meta Dekleta vas Metina lista in partnerji vabijo na brezplačne delavnice o učinkovitem komuniciranju z mediji ter novodobnem snovanju zagovorniških kampanj.

Delavnice so namenjene vsem ženskam, a še posebej mlajšim (18-40 let), ki že delujejo v družbeno angažiranih iniciativah, v nevladnem sektorju ali lokalni politiki, pa tudi vsem tistim, ki o tem šele razmišljajo.

Cilj delavnic je usposabljanje udeleženk za družbeno-angažirano komuniciranje in ustvarjalno delovanje v javni in politični sferi. Združevali bomo področja aktivnega državljanstva, zagovorništva ter aktivizma s tehnikami in orodji komuniciranja, tradicionalnih in novih medijev, poznavanja moči družbenih omrežij ter postopkov in primerov snovanja kampanj v javnem prostoru.

Delavnice bosta vodili strokovnjakinji za medije in družbeno komuniciranje, novinarka Nataša Briški ter psihologinja Maja Hawlina.

PRVA DELAVNICA bo v četrtek, 6. novembra 2014, v prostorih Ljudske univerze v Murski Soboti (od 13-18h), naslednje pa v Mariboru (december 2014), Kopru (januar 2015), se še odločajo, kje (januar 2015) in finale v Ljubljani (februar 2015). Na delavnicah bo prostora za do 25 udeleženk, registracija pa je za zdaj odprta zgolj za prvo delavnico v Murski Soboti.

Če vas zanima, pošljite prijavo na info@metinalista.si, v naslov dopišite “prijava na delavnico v MS”, priložite nekaj besed o tem, kdo ste in kaj počnete, zanima pa nas tudi, zakaj se želite udeležiti delavnice. Gremo po principu kdor prvi pride, prvi melje, zaradi narave projekta (delavnice so primarno namenjene mlajšim ženskam 18-40 let) pa bodo imele prednost mlajše prijaviteljice, zato vas hkrati prosimo, da v prijavi navedete tudi letnik rojstva.

P.S. Podrobneje o vsebini prve delavnice v Murski Soboti v naslednjih tednih na spletni strani projekta Meta dekleta!.

Meta Dekleta želijo soustvarjati svet politike, v kateri ne bo zgolj 50 odtenkov sive, ampak več odtenkov žive in živahne barve. Ambicija je vliti zaupanje, pogum in znanja v dekleta, ki bi rada delovala v politiki. Ženske za politiko, politika za vse.

Projekt je podprt s sredstvi Finančnih mehanizmov EGP in Kraljevine Norveške v obdobju 2009-2014. Naslovna fotografija: via Pixabay.

Write a response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri