Hitre rešitve za lažje delo v NVO

CNVOS vabi na delavnico: HITRE REŠITVE ZA LAŽJE DELO V NVO, Standard kakovosti NVO – orodje, ki vam pomaga

Kolikokrat so vas že prešinila vprašanja, kot so: Zakaj delamo vse zadnji trenutek? Ali smo zadovoljni z zaposlenimi, prostovoljci? Ali so oni zadovoljni z nami? Zakaj se zdi, da so vsi premalo učinkoviti in zakaj se zdi, da vsi non-stop delamo? Zakaj nisem vedel, da se je s tem istim problemom moj sodelavec ukvarjal že pred pol leta? Kje naj najdem zadnjo verzijo finančnega načrta za projekt (in kako je lahko šel na dopust, brez da bi to delil!?) Kako bomo delali, če država zmanjšuje sredstva? Kako to, da se je druga organizacija spomnila tako dobre ideje, mi pa ne?

Vse to in še mnoga druga so vprašanja, s katerimi se neizogibno srečujemo pri vodenju organizacije. Z njimi se bomo spopadli na delavnici, na kateri bomo skupaj iskali rešitve zanje, izmenjali ideje in pogledali, kako nam lahko pri tem pomaga Standard kakovosti NVO.

Delavnica je brezplačna.

Delavnico bo vodila Tina Divjak, ki se že vrsto let ukvarja z razvojem nevladnih organizacij. Je vodilna presojevalka NVO standarda kakovosti, ki je sodelovala na vseh izvedenih presojah v NVO do sedaj in v delovni skupini, ki je NVO Standard oblikovala.

Prijave na delavnico zbiramo tukaj, vabilo pa si lahko ogledate tudi v PDF formatu.

Write a response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri