Letni konferenci URBACT se lahko pridružite od doma

V ponedeljek, 3. decembra 2012 se bo v Kopenhagnu na Danskem začela letna konferenca evropskega programa URBACT. Konference se bo udeležilo 450 ljudi, večinoma povezanih s programom URBACT. Interes za udeležbo je bil sicer večji, vendar vsem ni bilo mogoče ugoditi.

Če ste si tudi vi želeli udeležbe, ali pa vas sicer zanimajo urbane teme, niste pa se želeli odreči sodelovanju na demonstracijah v Ljubljani ali Mariboru, lahko ne glede na to prisostvujete konferenci. URBACT je namreč vsem omogočil sodelovanje prek spletnega delovnega prostora »Connect«. Na njem lahko najdete mateirale z delavnic, kot so dokumenti, članki in videi, lahko pa se pridružite tudi razpravi in diskusijam. Spletni delovni prostor omogoča, da delite in izmenjujete svoje ideje in odzive.

Toplo ste torej vabljeni, da se pridružite tej spletni skupnosti, in se povežete z udeleženci konference. Po preprosti registraciji se boste lahko pridružili delovnim skupinam, kjer so se diskusije že začele, in dostopali do materialov delavnic ter pogledov in komentarjev udeležencev.

Delovni prostor Connect

2 comments

Write a response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri