Funkcionalne regije: izziv prihodnjega razvoja Slovenije

V torek, 23.10.2012 bo v Svečani dvorani na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo, Univerze v Ljubljani potekala okrogla miza z naslovom “Funkcionalne regije – izziv prihodnjega razvoja Slovenije”, na kateri bo predstavljena istoimenska znanstvena monografija v luči priprave nove generacije regionalnih razvojnih programov in najnovejših razvojnih izzivov Slovenije.

Monografijo, ki prinaša številne nove ugotovitve in poglede na regionalni razvoj in funkcionalne regije v Sloveniji, in ki je nastala kot rezultat dvoletnega ciljnega raziskovalnega projekta “Analiza razvojnih virov in scenarijev za modeliranje funkcionalnih regij”, bodo predstavili urednica doc. dr. Alma Zavodnik Lamovšek ter dva izmed njenih soavtorjev, prof. dr. Andrej Pogačnik in Marko Peterlin. Izzive za razpravo bosta odprla tudi mag. Tanja Bogataj, Ministrstvo za infrastrukturo in prostor in mag. Igor Strmšnik, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Okroglo mizo bo moderiral mag. Ivo Branimir Piry, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Prosimo vas, da nam iz organizacijskih razlogov svojo udeležbo potrdite najkasneje do petka 19. oktobra 2012 po e-pošti na naslov konstanca.soss@fgg.uni-lj.si.

1 comment

Write a response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri