Zrežirana debata

Tema Zrežirane debate bodo pogledi na ustvarjanje v slovenskem filmskem svetu s poudarkom na različnosti možnih poti pri povezovanju ustvarjalnosti in ekonomskih faktorjev. Kako lahko mlad ustvarjalec začne služiti s tem kar počne? Kako ekonomski faktorji vplivajo na samo ustvarjanje? Kje vidijo prihodnost filmskega/video medija?

Svoja videnja bodo podajali štirje mladi filmski in video ustvarjalci, ki s svojim delom tako ali drugače izstopajo iz povprečja. Nekateri z uspešno uporabo internetnih kanalov, drugi z raziskovanjem forme, tretji z megalomanskostjo zastavljenih produkcij.

Gostje bodo slovenski režiserji Žiga Virc, Dražen Štader, Diego Menendez in Luka Marčetič. Cilj debate je odstreti in prikazati možnosti, ki jih ponuja naš prostor in industrija mladim, ki se podajajo v to polje dela.

Dogodek je organiziran v sodelovanju Društva za ustanavljanje kreativnih zadrug in Inštituta za politike prostora, podpira ga Regionalna razvojna agencija Ljubljanske Urbane regije v okviru projekta CCAlps in Regionalnega centra kreativne ekonomije.

Projekt “Kreativna postaja Španski borci (KPŠB)” sofinancirata ŠOU v Ljubljani in Društveno stičišče – STIKS. Za podporo pri organizaciji se zahvaljujemo tudi EN-KNAP.

Write a response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri