PRESTO delavnica v Mariboru

V četrtek, 1. decembra 2011 bo v Mariboru potekala delavnica na temo povečevanja deleža kolesarjev v mestnem prometu in ustreznih sistemskih rešitvah. Namenjena je vsem, ki jih zanimajo strategije in prakse načrtovanja ter spodbujanja kolesarskega prometa. Delavnico bo vodila Dr. Florinda Boschetti, uveljavljena strokovnjakinja na področju trajnostnega mestnega prometnega načrtovanja in vodja projektov pri Evropski kolesarski zvezi – ECF.

Osrednje teme delavnice so kolesarska in prometna infrastruktura, kampanje za promocijo kolesarskega prometa ter možnosti učenja o strategijah promocije kolesarstva na spletu. Seveda bo možno v razpravo vključiti tudi teme, ki so posebej aktualne v našem okolju. Udeleženci bodo aktivno sodelovali in skozi delo v manjših skupinah izboljševali svoje znanje. Zaradi sodelovanja tujih strokovnjakov bo delavnica potekala v angleškem jeziku.

Projekt PRESTO – “Promoting Cycling for Everyone as a Daily Transport Mode” (Promocija kolesarjenja kot vsakodnevnega načina prevoza za vse ljudi), je del programa Izvajalske agencije za konkurenčnost in inovativnost EU.

Udeležba na delavnici je brezplačna. Število sodelujočih je žal omejeno, zato vas prosimo, da si pravočasno zagotovite mesto prek e-pošte mkm@kolesarji.org ali na telefonski številki 02-620-98-41.

Vljudno vabljeni!

Write a response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri