IPoP tvita!

V tem mesecu smo na Inštitutu za politike prostora začeli objavljati zelo kratke novice in obvestila o dogodkih na v Sloveniji vse bolj razširjenem mikroblogu Twitter. IPoP skratka “tvita”.

Poleg že običajnih novic in obvestil o dogodkih boste lahko na našem tvitu sledili tudi bolj osebnim komentarjem, povezanih z delovanjem inštituta in trajnostnega urejanja prostora nasploh, ki jih bodo pripravljali naši sodelavci. Hkrati pa bomo veseli in pozorni tudi na vaše odzive. Twitter namreč za razliko od spletne strani omogoča veliko bolj neposreden dialog med uporabniki.

Izkušnje z rabo Twitterja v preteklosti so namreč pokazale, da lahko Twitter uspešno poveže posameznike in skupine s podobnimi interesi, ki se sicer morda ne bi nikoli spoznali. Povezovanje javnih, zasebnih in civilnodružbenih akterjev na področju urejanja prostora pa je eden izmed pomembnih ciljev Inštituta za politike prostora in projekta Mreža za prostor. Zato verjamemo da lahko s tvitanjem pripomoremo k krepitvi civilnodružbenega dialoga in k večjem vključevanju javnosti v procese odločanja na državni in lokalni ravni.

Seveda pa bomo novice in dogodke tudi v prihodnje v celoti objavljali na naši spletni strani, kot smo to počeli v preteklosti.

Ustvarite uporabniški račun na Twitterju in sledite našim tvitom na twitter.com/_ipop.

 

Write a response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri