Mreža javnih učnih vrtov

Vabimo vas na delavnico z naslovom “Mreža javnih učnih vrtov: Za višjo kvaliteto urbanega kmetijstva”, ki bo v torek 15. junija 2010, ob 17. uri v prostorih CNVOS, Povšetova 37, Ljubljana, 4. nadstropje.

Namen delavnice je podpreti aktivnosti v okviru pobude društva Mule za Mrežo javnih učnih vrtov. Mreženje bo omogočalo višjo kvaliteto javnih vrtov oz. urbanega kmetijstva pri nas.

Vrt je oblika parka, ki ga aktivno oblikujejo vsi uporabniki. Na delavnici bomo oblikovali strateška izhodišča, ki naj usmerjajo kreativna in praktična prizadevanja. Posebno pozornost bomo namenili pomenu lokalnega prebivalstva in potrebnim korakom za njihovo ozaveščanje in motivacijo. Opredelili bomo širši programski spekter dogodkov/aktivnosti/vsebin, ki so lahko med seboj povezane pod okriljem javnega učnega vrta (sociala, kultura, umetnost, izobraževanje, gospodarjenje, ekologija…).

Pričakujemo, da se bodo med delom po skupinah prepoznali posamezniki, ki bodo pripravljeni delovati v nadaljevanju v projektih, ki jih je že in jih še bo pridobilo društvo Mule preko prijav na različne razpise.

Vabilo na delavnico

Prijava!

Write a response

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri