Jane’s Walk 2012: Škofja Loka

Hodljivost srednjeveškega mestnega jedra

Sobota, 5. maja 2012 ob 11h dopoldne. Zbirno mesto je na trgu pred Upravno enoto nasproti Mihola. Sprehod organizira in vodi Darja Matjašec.

Škofja Loka je srednjeveško mesto. Sprehod bo večinoma potekal po starem mestnem jedru, od trga pred Upravno enoto do Mestnega trga, nato preko Spodnjega do Cankarjevega trga, od koder bomo šli čez brv v novejši del na obrobje Kapucinskega predmestja. Od tam se bomo vrnili v staro mesto jedro do Nunskega vrta in se nato povzpeli na Loški grad, kjer bo sprehod tudi zaključen. Na posameznih postajah nam bodo posamezniki podrobneje predstavili problematiko hodljivosti srednjeveškega mestnega jedra.

DOGODKI

Maribor13

URBACT INFO DAN

Informativni dan programa URBACT, sreda 28. januarja 2015, Maribor.

Pridite na URBACT INFO DAN!

Si želite v svoji občini razvijati trajnostne in celostne politike?
Bi radi svoje izkušnje delili z drugimi mesti po Evropi in se učili od njih?
Iščete potencialne partnerje za sodelovanje na vašem projektu?
Vas program URBACT zanima, pa ne veste, kako sodelovati?

Če je temu tako, potem se nam morate pridružiti na
URBACT INFO DNEVU,
slovenskem informativnem dnevu programa URBACT,
ki bo 28. januarja 2015
v Mariboru.

Dobrodošla so vsa slovenska mesta, občine in drugi deležniki, ki delujejo na področju spodbujanja trajnostnega urbanega razvoja.

Dogodek bo priložnost za seznanitev s programom URBACT, izkušnjami slovenskih mest v omrežjih URBACT ter informiranju o instrumentih in pristopih za spodbujanje trajnostnega urbanega razvoja, ki so bili razviti v okviru preteklih generacij programa URBACT.

Če si želite sodelovati v projektih URBACT in iščete potencialne partnerje za sodelovanje na vašem projektu, vas vabimo, da na Forumu projektnih idej predstavite svojo projektno idejo.

Program najdete v prilogi. Več informacij od dogodku pa na tej povezavi. Prijavo na dogodek sporočite preko spletnega obrazca ali na naslov petra.ockerl@ipop.si do 26. januarja 2015. Pohitite, število mest je omejeno.

Več dogodkov
Napovednik Trajekt